![](http://i.iplsc.com/-/0003FH24SW5YIMK1-C317-F3.jpg)
![](http://i.iplsc.com/dwie-kreacje-margaret-na-jednej-imprezie/0003AE0JLE94UVX3-C322-F4.jpg)
![](http://polki.pl/work/privateimages/formats/WEDWOJE_GALLERY_BIG/563345.jpg)
![](http://bi.gazeta.pl/im/c8/9e/10/z17426632Q,Margaret.jpg)
Gofry czekoladowe krok po kroku
- czas: ok. 25 minut
- liczba porcji: 12 sztuk
Składniki:
- 250 g mąki
- 125 g masła rozpuszczonego
- ok. 140 g wody
- 2 jajka
- 50 g cukru
- 2 łyżeczki proszku
- 2 łyżki kakao
Wszystkie składniki mieszam w misce na gładką masę.
KROK 2:Nalewam porcję ciasta (łyżkę wazową) i zapiekam, aż będą rumiane. Po wyjęciu gofry będą wydawać się miękkie, ale po chwili staną się kruche. Smacznego.
- 250 g mąki
- 125 g masła rozpuszczonego
- ok. 140 g wody
- 2 jajka
- 50 g cukru
- 2 łyżeczki proszku
- 2 łyżki kakao
![Przygotowanie gofrów czekoladowych](http://kotlet.tv/wp-content/uploads/2011/01/gofry-czekoladowe3-534x350.jpg)
Wszystkie składniki mieszam w misce na gładką masę.
![Przygotowanie gofrów czekoladowych](http://kotlet.tv/wp-content/uploads/2011/01/gofry-czekoladowe4-534x350.jpg)
KROK 2:Nalewam porcję ciasta (łyżkę wazową) i zapiekam, aż będą rumiane. Po wyjęciu gofry będą wydawać się miękkie, ale po chwili staną się kruche. Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz